Vinterens bedste køb

Weekendplanerne

IMG_2595IMG_2593 IMG_2594

Nu hvor det er blevet til nogle plusgrader igen, forsøger jeg mig med andet end dunjakke. Jeg har gået og småfrosset hele vinteren, og ser nu lidt frem til at det bliver forår, så jeg kan finde de lidt lettere jakker frem. Ellers har jeg rendt rundt i min dun North Face jakke fordi det har været det eneste fornuftige i denne kulde. Der er den altså rimelig effektiv, når jeg står i minus otte grader og venter på bussen. Min nye jakke fandt jeg på udsalget i Zara, faktisk en af de meget få ting jeg har fået købt mig i vinterudsalget. Jeg har ikke haft tiden til at kigge rundt og så er jeg med tiden også blevet mere kritisk. Jeg leder kun efter holdbare og klassiske dele, som jeg ved, at jeg får glæde af mange år frem.

Valentin og jeg har været syge stort set hele ugen. Valentin startede først, så kom jeg med min forkølelse eller er det måske noget andet? Jeg har til tider kæmpe hovedpine og nyser konstant! Jeg er træt af at være småsyg og prøver at bekæmpe det ved at lave absolutlig så lidt som muligt. I går har vi været til tøndeslagning hos Danske Bank, og det har været vores eneste plan ellers har vi tullet rundt derhjemme fordi vi alle har været lidt småsløje.
I dag er planen at vi skal forbi Torvehallerne til Kinesisk nytår. Det er det tætteste jeg kommer på det i år, sidste år var vi i Hong Kong på dette tidspunkt for at fejre det, men i år er tiden ikke lige til det.

bloglovin

2 kommentarer

  • je/y103ss0/2012uo he sido operado 2 vecez de cornetes una x cauterizacion y la otra por radiofrecuencia parece ser que tengo sindrome de nariz vacia sabe usted lo que es doctor y que se puede hacer para recuperar antes de las operaciones respiraba mejor y tenia mejor vida ahora me siento siempre obstruido y cuando respiro suena algo dentro de mi nariz

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder hyggeligt med en tur i Torvehallerne, selvom det ikke er Hong Kong 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterens bedste køb