Weekendplanerne

Lately

lately

Det er ved at være et stykke tid siden med Lately indlæg, selvom det kun er ca. indlæg siden at jeg lavede status. Tiden flyver bare afsted for tiden og inden jeg får set mig om og sat mig til at skrible på computeren er der gået en uge eller to. Det gør jo bare, at det nogle gange er nemmere at recape med et par billeder samlet i et overskueligt matrix.

Februar har budt på fastelavn, nok mest noget for Valentin. Det er egentlig hans allerførst fastelavn hvor han var udklædt. Sidste år var vi i Hong Kong. Ellers har vi også forsøgt at holde vores weekender så fri som overhovedet muligt for at vi kan nyde roen der sænker sig i weekenden og få nydt hinanden. I dag har jeg dog sendt manden afsted ud og spise med madklubben og Valentin har sovet fra MGP. Jeg nåede lige en tur forbi frisøren i dag efter at have udskudt det i alt for lang tid. Der røg en del centimeter af og nu virker det virkelig så rart og let på trods af at det stadig er rimelig langt.

En stor ting vi har gjort på det sidste er at vi har været ude og kigge på en villalejlighed. Vi havde egentlig parkeret tanken om at flytte rimelig langt væk, fordi vi har så svært ved at flytte fra byen samt flytte Valentin fra hans vuggestue. Vi havde fundet en rimelig fin ejerleglighed med egen have og parkering og var millimeter fra egentlig også at byde på den og banken sagde god for den. Men efter grundige tanker og mange dages grublende blev vi enige om, at vi har det for godt nu til at ville lade os binde af den udgift der er forbundet med at eje. Vi havde heller ikke begge denne 100% eufori over stedet, så i stedet for at købe den første og den bedste bliver vi nok boende hvor vi gør lidt endnu. Vi kan simpelthen ikke få os en bedre placering end der hvor vi bor.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendplanerne