Lange dage og hudplejerutine

Vinterens bedste køb

thstøvler thstøvler1

Oh my god! De her støvler er uden tvivl det bedste køb jeg har gjort mig her i vinterperioden. Nu passer de ikke helt til vejret i dag, der er det nok nærmere gummistøvler. Men da den vilde sne faldt i starten af november panikkede jeg nærmest, da jeg indså at jeg ikke havde et par solide vinterstøvler. Jeg skøjtede jo rundt i mine ankelstøvler og havde sne inden i støvlerne også. Det er jo slet ikke holdbart især ikke hvis man også har et barn man skal være aktiv med udendørs. I mange år har jeg ikke ejet et par vinterstøvler mest af alt fordi vi ikke har haft så meget sne de sidste par år men også fordi jeg ikke har fundet nogle som har været pæne og ikke en alt for stor klods om benet. De her har bare vist sig at være de bedste og rareste støvler, som jeg har haft på alle dagene det har sneet også når vi har været ude og kælke. De er dejligt foret indvendigt, så man ikke fryser om tæerne heller ikke da det var -8 grader. Mit problem er nu bare, at jeg har svært ved at skulle have andet på. Det er altså ikke nemt at gå fra noget så komfortabelt. De kan købes meget lignende dog den pelskanten her, og endda nedsat.

Lige nu sidder jeg derhjemme og venter på Clorius kommer forbi og registrerer varme og vandforbrug hos os. I det mindste kommer de indenfor en fornuftig tidsramme, som ikke kræver at man afsætter en hel arbejdsdag på at sidde og vente på dem. Da jeg kom hjem ventede Valentins fastelavnskostume i postkassen. Ikke overraskende og nok også sammen med et par hundrede andre børn, skal han være Spiderman. Der var et par andre superhelte at vælge mellem, men nok den som lige passede bedst til hans personlighed 😉

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange dage og hudplejerutine