Staycation

Et sjældent dagens 

 

Det har jo været iskoldt de sidste mange dage. Jeg har været pakket ind i uld og min dunjakke fra North Face de fleste dage. Billederne er fra ferien mellem jul og nytår, hvor der var knap så koldt. På mine fødder har jeg mine lækre vinterstøvler, som jeg knuselsker fordi de er så varme om mine fødder. Jeg ved virklig ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. I min desparation har jeg shoppet uldtrøjer en masse. En ting jeg virkelig har følt jeg har manglet i min garderobe. Det er begrænset hvad jeg fået købt på udsalg men jeg har fået nogle rigtige gode ting til basisgarderoben. 

<p style=”text-align: justify”>Det har faktisk været overraskende nemt at vende tilbage til hverdagen igen. Selvom tanken om ferie er dejlig, så er det også rart at være i gang igen i den travle hverdag. Valentin har fundet sig godt tilrette igen med at vågne kl.6 og komme i vuggestuen til hans små venner og søde pædagoger. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Staycation