Min lange uge

Vind LEGO DUPLO skovpark

I skal bestemt ikke snydes for at vinde noget fra min blog. Det er en præmie som både Valentin og jeg har rigtig meget stor glæde af. Vi bruger utrolig meget tid på at lege med LEGO, og det har jeg også gjort som barn. Min lillebror og jeg har brugt rigtig mange timer på at sidde og bygge små huse og miljøer til vores figurer. Jeg vil rigtig gerne have at Valentin også får muligheden og har lyst til at sidde og lege med LEGO i flere timer som jeg har gjort. Jeg synes klart at det er en perfekt mulighed for at udvikle din kreative sans samt evnerne til rollespil. Derfor synes vi at det er en perfekt gave til ungerne, specielt som julegave. LEGO hos os vækker altid glæde. I videoen ser du noget af indholdet af skovparken. I den skal du svare rigtig på spørgsmålet i slutningen, hvor du kan være så heldig at vinde LEGO Duplo skovparken til dit barn. Skriv det rigtige svar i kommentarfeltet og jeg trækker lod på søndag blandt de rigtige svar.

 

Sponseret af LEGO

bloglovin

55 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lange uge