1.advent

Min lange uge

2

Så er der kun to uger tilbage før jeg smutter på juleferie. Denne uge der lige er gået, har været lidt ekstra hård ved mig. Jeg har været på arbejde i Finland fra tirsdag til fredag, hvor alle dage er gået med møder og middag men der var heldigvis også plads til at jeg kunne smutte og se byen for mig selv og få shoppet lidt til Valentin. Kastrup lufthavn var såååå fin pyntet og jeg fik den bedste gingerbread latte fra den obligatoriske Starbucks. Jeg kan ikke klare mig i lufthavnen uden lige at drikke en god kop kaffe. Jeg kom i god tid og havde derfor også tid til at læse lidt i min bog inden at jeg landede i Finland.

1

Så er det jo egentlig ikke en hemmelighed at jeg faktisk nyder at bo på hotel. Jeg sover meget elendigt første aften fordi det er et nyt sted, men der er bare noget hyggeligt at sove i en seng med masser af puder og sprødt sengetøj. Det var heller ikke helt skidt at der var badekar på værelset så jeg kunne fylde den godt op efter en lang arbejdsdag. Hvis I får mulighed for at komme til Helsinki så skal I bo på Hotel GLO, som ligger midt på gågaden lige ved Esplanadi. Spørg efter 7.sal den skulle nemlig være mere moderne end nogle af de andre etager.

I går efter at have været hjemme i 24 timer og krammet lidt på mine drenge, så var det afsted til julefrokost med arbejdet. Heldigvis skulle vi ikke så langt end bare til Nimb i Tivoli. Det var lige til at overkomme og så hyggelig en aften. Jeg endte med at komme hjem kl.02 og helt glad og træt efter at have danset hele aftenen. I dag har vi været til jule tam tam hos svigerfamilien, hvor familien var samlet til lidt frokost og julehygge. Vi kom først hjem kl.22. Nu trænger jeg virkelig også til at holde juleferie meget snart, hvor jeg forhåbentlig kan komme lidt ned i gear igen 🙂

3

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1.advent