Ferie!

Julen 2015

jul2015

Jeg har virkelig nydt julen i år, men har også haft meget at se til lige siden at jeg gik på juleferie. Der har været noget at lave hver evig eneste dag. Alle de ting som jeg ikke har nået at gøre i hverdagene har jeg fået nået at gøre nu. Og så har vi sovet længe næsten hver dag, jeg tror ikke jeg er stået op før kl.8 nogle af dagene.
Nu er julen jo officielt ovre, og jeg har nydt alle fire juledage som vores vedkommende startede den 23.dec og sluttede d.26.dec hos mine forældre. Valentin har haft nogle helt vildt lange dage omringe af familien og hans små kusiner og fætre, det har slået ham fuldstændig ud og det resulterede i nogle dage uden meget søvn og i går fik han endelig sovet igennem hvilket resulterede i 13 timer i streg. Han er endelig ved at være sig selv igen. Vi har ellers bare brugt de to sidste dage på at lege med alt det nye legetøj han har fået og rendt rundt i vores pyjamas stort set hele dagen lige på nær da turen gik til Netto. Selvom jeg godt kan blive rastløs af at lave meget lidt, gik det nu egentligt meget godt med bare at tulle rundt derhjemme og pille julepynt ned.
Vil blev alle begavet i julen, mere end vi havde behov for. Jeg fik mig en skøn overraskelse af J, en staycation væk fra hverdagen hvor Valentin blev passet. Det vil jeg næsten lave et helt separat indlæg om, da det var en skøn dag/aften. Kan virkelig anbefales selvom jeg lige blev taget på sengen, da jeg fik overraskelsen.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie!