Vind LEGO DUPLO skovpark

Ferie!

ferie

Endelig er der ro på, og 16 dages ferie er påbegyndt. Jeg havde lige fundet 5 feriefridage som jeg lige kunne bruge min ferie på. Det giver jo en dejlig lang juleferie. Jeg glæder mig så vildt meget til at holde fri, sidst jeg gjorde det var i sommerferien hvor jeg havde 14 dage. Det bliver så dejligt at kunne vågne op om morgen uden at stresse med at komme ud af døren og skønt at kunne bruge hele dagen med Valentin. Han har nemlig også ferie nu sammen med os, der var ingen grund til at sende ham i vuggestue. De fleste af hans venner er alligevel gået på ferie.

Jeg elsker juletiden, især nu hvor vi har et barn der så småt forstår julen. Det er så sjovt at se hans glæde ved at åbne hans LEGO julekalender, købe julegaver til ham og bare se ham suge julen til sig. Nye ord pryder hans læber såsom nisser, juletræer og julemænd. Vi har inde og se julemanden i Illum i dag. Selvom han var en smule nervøs i starten, så synes han heldigvis også at han var morsom. Jeg er egentlig ikke meget for at våge mig rundt i byen ved juletid fordi der er alt for mange mennesker, vi gjorde det dog i dag tidligt morgen og det var OK. Dog kunne man slet ikke fornemme at det var en søndag. Jeg har heldigvis klaret alle mine julegaver, som alle er købt online pånær to ting til Valentin. Det har været så nemt at bestille det hele og ikke skulle stå i kø i en varm og overrendt butik. Jeg fik købt mine blomster ved blomsterhandleren ved Magasin og drukket kaffe mens Valentin sov i barnevognen. Jeg glæder mig helt til det bliver jul, så vi kan hygge med familien og give de gaver som vi har fået købt.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind LEGO DUPLO skovpark