Familiesymbiose

Perfekt julegave til manden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er allerede i godt gang med at planlægge julegaver til familien. De fleste gaver har jeg allerede fundet frem til, men mangler bare lige at købe dem. Det er heldigvis ikke den sværeste del efterhånden med alle de webshops der findes. Det er sjældent at jeg har været ude i så god tid med gaver, men det var åbenbart nemt i år.

En af de sværeste gaver til tider, kan faktisk være at købe gave til J. Ikke fordi han er kræsen men måske fordi der er så mange ting, som han kunne tænke sig. Og hvad er så lige den mest perfekte gave? Mine gaver til min familie skal helst være praktiske, men også være lækre og vække glæde hos dem ikke mindst. Jeg har tidligere købt et ur til J, men det er altid lækkert at have flere at vælge imellem, især de dage hvor han skal være lidt mere business klædt og i weekenderne hvor det er langt mere casual.

Ure fra Daniel Wellington vil være den mest optimale julegave til ham i år. For det matcher mit, som jeg har i sort med små swarowski sten ved tallene. Jeg er ret glad for mit og ved, at det vil vække glæde hos manden også. Ikke så meget at vi har kæresteure, men et ur jeg ved passer til hans stil. Nu hvor vi har været sammen i ti år kender jeg hans stil rimelig godt efterhånden og rammer som regel også plet når jeg køber julegaver.
Uret har jeg fundet hos www.chanti.dk, som har et stort udvalg af ure både til ham og hende i flere prisklasser. Jeg har tidligere haft købt smykker derinde og har kun haft god erfaring med webshoppen, Chanti. Det kan derfor godt anbefales at købe derfra også hvis du er sent ude med gaverne, fordi de har en hurtig levering og deres smykker er pakket ind i gaveæsker – alle julegaver kan returneres til og med d.10.januar.
Se herreure her og dameure her.

Sponseret indlæg 

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiesymbiose