Forandring fryder

Lately

lately

Jeg har lidt ambivalent forhold til denne tid på året. Fordi det på den ene side er hammerkoldt og der er altid travlt, men på den anden side kan jeg heller ikke lade være med at nyde julen – især nu hvor der er kommet en lille til. Om under 20 arbejdsdage er der dømt juleferie, og det glæder jeg mig altså så meget til. Hvis alt tillader, så har jeg 16 fridage, det er altså længere end hvad min sommerferie var. Der er jo selvfølgelig de helt obligatoriske ting man skal nå, så som at købe julegaver og at se familien til højtiderne. Ellers ved jeg at tiden bliver brugt på bare at dase. I år er vi igen hos svigerfamilien til juleaften og 1.juledag. Til gengæld holder vi så nytår for min familie. I år holder vi det ikke med vores venner, fordi det bare ikke hænger sammen, når man har en på 2 år. Og vi vil langt hellere holde festen med ham end andre. Dvs. vi så bliver 6 til nytår i år. Jeg har allerede de helt store planer med pynt, nytårshatte og champagnepropper – selvfølgelig med bobler og lækker mad.

Alle billederne er også en smule julepræget. Vi kan ikke undgå julestemningen når vi går rundt i byen. Vi var forbi Tivoli til deres sædvanlige flotte julelandskab, på Kultorvet hvor de har lavet julemarked med dertilhørende tog og karrusel. Udover det har jeg også formået at presse to events ind, noget som jeg ikke har taget mig så meget tid til på det sidste men som jeg har savnet så meget. Der er så mange man kender fra år tilbage og det er så hyggeligt at catche up på bloggerlivet.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder