Perfekt julegave til manden

Forandring fryder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har boet i vores lejlighed i 5-6 år efterhånden, og har egentlig meget svært ved at skulle flytte herfra. Vi bor lige overfor en skøn park, Torvehallerne der er noget af det hyggeligste, Valentins vuggestue som vi er glade for og bare det at vi har alt lige i nærheden. Vi har egentlig rimelig meget plads til os tre, men til tider kunne vi godt bruge lidt mere plads. Vi går da også dagligt og drømmer om et kæmpe hus eller lejlighed på 200kvm, men det skal være i København. Det sætter sin naturlige grænse, fordi det økonomisk er rimelig svært at komme i nærheden af den størrelse. Vi satser lidt på at der kommer en nedjustering i boligpriserne.
Før vi fik Valentin lavede vi ikke så meget ved lejligheden, men efter at han er kommet til, er der naturligvis også kommet en del flere møbler og andre ting til. Det kan til tider give nogle udfordringer, når man bor i en tre-værelses bylejlighed. Det handler om at finde så praktisk løsninger som muligt, så der er plads til det hele samtidig med at det ser lækkert ud. Så udover at møblerne er funktionelle, skal de også være æstetiske. Jeg er ikke stor tilhænger af, at det hele flyder rundt. Lige nu har vi fundet en ret god løsning til Valentins legetøj, som var det første skridt i at optimere stuen. Her i weekenden fik jeg flyttet lidt rundt på tingene og lavet et hyggeligt lænestolshjørne, hvor jeg godt kan lide at smide mig hen med et blad eller en bog. Et hjørne hvor der er fokus på de voksne og knap så meget på børn. Stolen købte vi lige inden vi fik Valentin og jeg er svært glad for den, den er dejlig stor og blød – en af de stole som man bare sidder godt i og ikke kan komme op fra. Jeg synes selv at det er blevet ret godt, og så længe at pillefingeren ikke vælter det hele, så kommer blomsterne til at stå og pynte.

Næste skridt i projektet er køkkenet, her har vi købt nye hylder, som er dekorative men også meget praktiske til vores meget lille køkken. Der dog alligevel kan rumme en del. Det kommer jeg til på et andet tidspunkt.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt julegave til manden