Smuk indefra

Familiesymbiose

PB071622PB011590PB011587
PB061601
PB071638
PB071639

Så er hverdagene for denne omgang sluttet og weekenden er startet med at Valentin vågnede kl.5:30. Det er seriøst noget han ellers aldrig gør, og i hverdagene vil egentlig også helst blive i sengen og kan sagtens sove længe. Der var altså ikke meget for det, andet end lige at stikke ham mobilen så han kunne se Youtube, mens vi begge lige lå og slumrede lidt mere. Det er simpelthen alt for tidligt at stå op på en weekend. Vi har valgt at vi i denne weekend at vi bare går i familiesymbiose, nyder hinandens selskab og leger med playdoh hele dagen. Jeg håber også lidt at jeg kan få læst lidt i min bog/kindle mens den lille sover. Jeg er i gang med en ret så spændende krimi. Jeg har planer om at lave et indlæg der fortæller lidt om de bøger som jeg læser og har læst, samt mine tanker om en kindle og ikke bøger i papirformat. Jeg er blevet ret stor fan af at læse elektronisk, hvilket gør det så meget nemmere og lettere at have med at gøre.

På det sidste har det ikke handlet så meget om mine outfits, men på trods af det så har jeg formået at shoppe en del tøj, som også på et tidspunkt fortjener sine egne indlæg. Jeg har bl.a. købt et par støvler fra Ecco som jeg er helt tosset med. Hvis du spurgte mig for et par år siden havde jeg aldrig gjort det, men jeg synes de har oppet sig gevaldigt og laver faktisk nogle ret lækre styles med hæle som jeg bruger til arbejdet. Kæmpe plus er jo, at de er ret behagelige at have på.

bloglovin

1 kommentar

  • Heidi

    Jeg fik min Kindle Paperwhite for et par uger siden og er også allerede stor fan! Jeg har læst et par bøger på Ipad, men har ikke været helt fan, fordi jeg blev træt i øjnene alt, alt for hurtigt. Det problem er der overhovedet ikke med Kindle. Eneste problem er at det kan blive farligt dyrt for mig, kan jeg allerede se, når jeg har så mange bøger til min rådighed og det bare er et par klik der skal til for at trykke køb:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk indefra