Lately

1.advent

30.9.15 jul

Glædelig 1.advent! Sikke en stormfuld én af slagsen, jeg er da glad for at jeg både har en tyk vinterjakke og endda en par lækre vinterstøvler. Så jeg kan trodse vejret. Jeg tror nemlig det går hen og bliver en rimelig hård og kold vinter. Og hvis jeg skal være i stand til at være ude i sneen med Valentin, så skal der meget varmt tøj til. Heldigvis var der nu ikke alt for meget sne i københavn i sidste weekend, men da jeg kom til Glostrup mandag morgen fik jeg noget af et chok. Det var jo helt vildt at der kom så meget sne! Det er nu ok, at der kommer lidt sne her i juleperioden, det er så fint og hyggeligt. Mens Valentin sov til middag fik jeg pyntet lidt op til jul. Vi har ikke det vildeste julepynt og har heller ikke intentionerne om det, men lidt skal der til – især når man har barn. Valentin var ret så fascineret af julepynten og julemanden der stod og vogtede juletræet. Her sad han af flere omgange og kiggede intenst på det. Han er ellers ikke så meget for julemænd in real life, men så længe de er lavet i keramik er det helt fint.

I dag har den stået på mødregruppe, som vi ikke har fået set det sidste års tid fordi alle har haft travlt med arbejde og det nye liv med at jonglere arbejde og barn samtidig. Det var så hyggeligt at se alle igen, og se hvor store alle er blevet. Selvom alle er vokset så meget og kan så meget efterhånden, føles det alligevel ikke som længe siden vi sidst har set hinanden.
Valentin er lige løbet ind i en periode, hvor han har en smule separationsangst. Det er helst mor der duer og skal være i nærheden. Far er også OK, men så snart vi er ude, så hænger han på mig. Det er nok bare en fase, men en rimelig svær én. Desuden har vi ovenikøbet fået terrible-two med i købet. Hvis ikke det lige passer ham, så smider han bare med tingene eller bliver sur og går sin vej. Mor her må altså tælle til 10 nogle gange om dagen. Det er nok også bare en fase fortæller jeg mig selv. Den fase har jeg ladet mig fortælle også kommer igen i teenagealderen.

v

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately