Lately

Mindfulness & hjemmearbejdsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nåede der lige at gå nogle uger hvor jeg ikke har været aktiv herinde. Jeg var ellers i en rigtig god stime, men så gik der lidt kage i den. Jeg havde bare ikke behov for at blogge, når jeg nu har stirret ind i en skærm i ti timer på arbejdscomputeren. Men jeg elsker det jo  stadig og har meget svært ved at slippe det, jeg har jo alligevel været på dette univers i flere år nok snart 6 år hvis ikke mere.
I mellemtiden har jeg forsøgt at male min egen kop på arbejdet, hvilket jeg egentlig synes gik rimelig godt taget i betragtning af, at det var første gang. Jeg har bestemt fået stor respekt for malerne, eftersom det på ingen måde er nemt at male porcelæn. Og min kop stikker da også en smule ud fra den samling jeg har stående. Den er ikke just en 1.sortering ej heller en 2.sortering. Men stolt over den er jeg da 🙂
Da min lillebror var i London købte han en Mindfulness malebog til mig. Til dem der ikke lige ved hvad det er, så er det en malebog for voksne. Bogen indeholder en masse forskellige tegninger af skove, dyr, figurer etc. og meningen er så at man skal koble af mens man farvelægger. Jeg har selv været igennem tre af tegningerne, og elsker det. Det er så rart bare at sidde og fordybe sig i de tegninger og ikke tænke på andet end hvilken farve der skal på. Det er ikke fordi jeg bruger så lang tid på den, men et kvarter til en halv time er rimelig hyggeligt.

I dag arbejder jeg hjemme fordi jeg skal have Valentin med forbi til hans 2-års undersøgelse hos lægen. Det er nu rart en gang i mellem at tage den hjemmefra, så er der lidt mere ro til at få ordnet det svære ting, som kræver meget koncentration. Et stort excel ark bestående af masser tal er ikke lige sådan at overskue. Når jeg er færdig med arbejdet smutter jeg lige forbi et PR bureau og tager den første og sidste del af pressedagene med i løbet inden den står på weekend.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately