Beauty favoritter

God kaffe men mere vand

kaffe

Jeg elsker kaffe, men det er ikke sådan at jeg fuldstændig overdoser på det i løbet af en dag. Det bliver to maks to kopper kaffe – gerne en latte når jeg rammer kontoret og så en sort kaffe til efter frokost. Tit sker det at jeg slet ikke får drukket hele koppen fordi jeg lige skal til et møde eller jeg lige bliver distraheret fra min plads. I weekenderne drikker jeg som regel kun en kop kaffe og den skal altså være god. Det er som regel til morgenmaden fordi der bruger vi så lang tid ved bordet og hygger om morgenmaden. En meget langsom start på dagen. I ny og næ ryger der også lige en espresso ned hvis det er at jeg lige rammer et punkt på dagen, hvor der mangler lidt energi. Det synes jeg tit sker, når vi har været på legepladsen og jeg har været lidt aktiv og hoppet rundt samt alt for meget frisk luft. Dolce Gusto sendte mig forleden et par æsker med nogle af deres nye varianter af kapsler, heriblandt var der en Yunnan espresso, som er en kinesisk variant af espressoen. Jeg smagte den her forleden og den er bare så fyldig og intens i smagen. Selvom jeg drak den som den var, så kunne jeg forestille mig at den vil være god til en latte, fordi den har en meget kraftig smag der er god balance med mælkeskummen.

Udover at drikke kaffe, så har jeg de sidste par uger stræbt efter at få drukket nok vand. Jeg er som regel så dårlig til det mest af alt fordi jeg sjældent bliver tørstig. Dog har jeg nu altid fast ved mit skrivebord en kande med vand, hvor der kan være 1liter vand i. I løbet af en dag skal jeg drikke ca. 1,5liter vand. Ikke alle skal drikke 2liter som det foreskrives, det kommer helt an på kropsvægten og aktivitetsniveauet. Eftersom jeg ikke er særlig stor og heller ikke er så aktiv, så skal jeg faktisk ikke have meget mere end 1,5liter i løbet af en dag. Det har gjort det så meget nemmere at drikke vand, når jeg kan se på kanden hvor meget jeg har drukket. Jeg har faktisk stort set alle dage opfyldt mit mål, og for at det ikke skal være løgn, så synes jeg også at min hud har været lidt mere frisk at se på.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty favoritter