Weekend!

Beauty favoritter

lynn

For noget tid siden spurgte Emma Martiny mig til min beauty favoritter. Mine favoritter lige når det kommer til makeup er rimelig meget det samme. Når først favoritten er fundet, så forbliver den egentlig hos mig indtil den udgår – stort set, eller til der kommer en afløser der er bedre. Ovenstående blev postet hos Emma, hvor jeg kommer med mine ord på hvorfor lige netop de produkter er udvalgt som mine yndlings. De indgår allesammen i min daglige rutine uanset om det er weekend eller hverdag, det er også de ting som bare SKAL være med når jeg er ude og rejse. Intet mindre. Alle andre steder kan jeg godt undvære og pakke mindre, men med makeup og ansigtsrens er det et no-go. Der bliver ingen undtagelser.

Håber I nyder jeres weekend, jeg har en lidt travl en. Ikke fordi vi har så mange planer for dagene, men jeg har bare travlt på arbejdet hvilket også betyder, at computeren lige bliver tændt i nogle timer. Selvom det er hviledage! Mine weekender lige nu bliver meget fokuseret på Valentin, hvor han er i centrum. Jeg har jo ikke forfærdeligt mange timer med ham i dagligdagen for jeg er som regel først hjemme efter kl.17 og så tiden hurtigt med alt det praktiske inden han som regel kommer i seng lidt i 8.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend!