A derma hudplejeserie

Weekend!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nøj hvor har jeg glædet mig til weekenden, selvom jeg nogle gange klager over at der ikke er nok hverdage til at klare alle opgaverne. Jeg sad og arbejde til kl. 23 i aftes, mens J var ude med arbejdet, så kunne jeg lige så godt klare nogle af de projekter der lå til næste uge. Selvom jeg nok lige havde foretrukket at krybe i sengen, tænde sengelampen og læse en bog.
Vi startede lørdagen med en smut i Torvehallerne for at handle ind. Ikke et billigt sted men absolutlig et af mine yndlings steder at handle. De har de friskeste råvarer og du kan stort set få alt mellem himmel og jord. Og så er serviceniveauet noget højere end de fleste andre steder. Vi fik handlet ind til frokost, fortæret den og nu ligger V og sover sin formiddagslur mens J og jeg drikker te og læser bøger. Jeg sidder og drikker en grøn te med makaron smag. Meget lækkert og fancy men det kan I høre om senere hen. Jeg har genfundet min lyst til at læse igen og har købt mig en kindle, så jeg ikke skal slæbe rundt på bøger. Jeg elsker at læse og læste hverdag frem til jeg startede handelshøjskolen hvor tiden var lidt knap. Jeg læser primært på engelsk og har allerede tygget mig igennem et par bøger. Den jeg læser lige nu er “The kite runner” som omhandler Pakistan set fra en drengs vinkel i perioden fra 70’erne og frem til nu.

Jeg vil lukke computeren ned og få læst et par sider inden Valentin vågner og vi måske tager en tur i Nationalmusset.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A derma hudplejeserie