Endelig sommer?!

Planlægning i en højere enhed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej hej…det er et glædeligt gensyn på bloggen. Jeg har været lidt missing in action. Ikke så meget nyt under himlen andet end at tiden flyver og jeg har masser at lave. Det resulterer såmænd bare i at ugerne flyver afsted. Jeg vil stadig meget gerne prioritere bloggen fordi det er min allerførste baby, som jeg har haft i 6 år. Apropos baby, så har vi brugt weekenden på at fejre, at Valentin bliver 2 år i morgen. Lørdag havde vi en stor del af familien ovre til middag og søndag var vi ude og spise Dim Sum. Det har krævet lidt arbejde og jeg må sige, at jeg er godt brugt nu. Jeg har været to dage i Finland denne uge, med et meget tætpakket program. Og hele forberedelsen af Valentins fødselsdag tog også lige nogle timer. Så da jeg ramte sofaen i går lørdag aften kl.21:00 faldt jeg i søvn. Sikke en vild lørdag aften. Men det hele har været så hyggeligt, så det er kun helt OK. I morgen skal jeg så ned i vuggestuen med snacks til de andre børn.

Min cardigan er ny og fra Mango. Den er så meget mig og vild rar at have på. Den er købt fornyligt og skulle gerne være til at finde stadig. Jeg fandt min i Finland, så jeg kan desværre ikke lige hjælpe med en butik, men den er lige her på deres hjemmeside.

bloglovin

1 kommentar

  • camilla

    ÅH den taske!
    Jeg har ledt hele verden (næsten) rundt for at finde den – uden held 🙁
    Hvis du vil sælge, vil jeg MEGET gerne høre fra dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig sommer?!