For præcis en uge siden

Lately

lately

Som nogen måske har bemærket så har jeg ændret navnet på min Instagram-profil. Den hedder ikke længere mit blognavn, som jeg syntes blev alt for langt. Den hedder nu noget så logisk som mit navn. Jeg bruger instagram noget oftere nu end min blog, mest af alt fordi det er mest tilgængelig og hurtigere – da jeg kan bruge det på farten.

Jeg bruger rigtig meget af min tid på at lære mit job at kende, en stilling som jeg har haft siden maj i år. Det kræver virkelig meget energi for mig at få det hele til at balancere. En karriere og et familieliv der er fyldt med fred og ro. Vi er heldigvis så heldige, at vi jo har bedsteforældre til rådighed og som hjælper os dagligt med at hente. Det er en rimelig afgørende faktor for vores begges arbejde. Vi har begge stillinger der kræver meget af os. Så vi er bare så lykkelige over at vi har så meget hjælp, så det giver os ro og ikke mindst Valentin en rolig og stabil hverdag. Mine billeder fra instagram er fyldt med skønne hverdagsglimt der faktisk primært er fra weekenderne. Det er her, at der er tid til at nusse om detaljerne, og tid til at nyde de små øjeblikke.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For præcis en uge siden