Lately

A derma hudplejeserie

aderma

I et tidligere indlæg nævnte jeg, at jeg har indgået et samarbejde med A-derma. Ud fra en beskrivelse af min hudtype, de problemer jeg har med min hud – har de sammensat et hudplejeprogram tilpasset min hud. Min hud er meget påvirket af stress, manglende søvn og hormoner, der skal faktisk ikke så meget til før min hud reagerer på det jeg går og laver. Jeg forsøger at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, og har altid en kande med vand stående på mit skrivebord og en derhjemme, så jeg husker at drikke rigeligt. Det er selvfølgelig en rigtig god kilde til at få sund hud samt et skud fiskeolie om dagen. Men der er også andre faktorer som kommer udefra, der har en påvirkning på huden som man ikke kan spise eller drikke sig væk fra. Det er fx. brugen af makeup, det trænger hurtigt ind i huden og kræver nænsom afrensning for at blive fjernet igen. Jeg går ikke ud af døren uden makeup dvs. hvis jeg er heldig, så er der måske én ud af ugens syv dage hvor jeg ikke har makeup på. Jeg sørger selvfølgelig at vælge makeup som er god ved huden og som er testet. Men det gør mig jo desværre ikke fri for at skulle rense huden dag og nat. Jeg har faktisk aldrig sovet med makeup, det skulle kun lige være i teenage-årene efter en druktur. Ellers er jeg rigtig god til at fjerne min makeup lige når jeg kommer hjem fra arbejde, hvis ikke jeg skal videre. Det er min måde at slappe af på og derefter hoppe i nattøjet. Om morgenen renser jeg kun min hud med vand og et frotté håndklæde fordi huden er ret ren. Men efter arbejde når jeg har haft makeup på, der renser jeg altid med en rensevand, helst Micellar,  der ikke skal skylles. A-Derma Sensifluid Micellar rensevand indeholder Rhealba Havreekstrakt, der virker beroligende og irritationsdæmpende samtidig med at det blødgør og beskytter huden. Derefter kommer jeg altid en creme på med det samme, for at fugte men det skal være en creme der ikke fedter, da det ikke er et godt grundlag for makeup. Her bruger jeg A-derma Hydralba 24h cremen.

Produkterne har jeg modtaget til test af A-derma, holdningerne er mine egne. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately