Hygge med de allerbedste

Tiden der flyver

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hov så gik der altså hele otte dage, uden at der blev lavet et blogindlæg. Ja, hvad skyldes det egentlig? Jeg har haft mega travlt på arbejde efter ferien, ikke så nyt. Men vi skal på Formland i denne uge, og det kræver lidt arbejde at få en stand op og stå. I weekenden har vi brugt i Ikea sammen med resten af Danmark ;-). Vi har længe gerne ville have noget lidt mere praktisk og flere opbevaringsmuligheder i stuen, som kan rumme alt Valentins legetøj og vores andre ting. Det blev til et TV-skab og noget praktisk opbevaring til Valentins legetøj. Det er blevet så godt og overskueligt, fordi det ikke længere ser rodet ud.

Jeg har også brugt tiden på at tænke kreativt, fordi vi skal holde Valentins to-års fødselsdag om ikke så længe. Vi holder det over to dage pga. pladsmangel først Js familie, så min familie dagen efter. Tænk den lille mand bliver to år under en måned. Det er helt syret at tænke på, at han er blevet så stor. Men først skal jeg også lige overstå nogle dage med arbejdet i Finland  før den fødselsdag kan holdes.

Billederne er fra i weekenden hvor vi har været på den traditionelle tur på legepladsen, her stødte vi på to andre fra Valentins stue. Det var så skønt at det var blevet varmt igen. Det kan vi altså godt lide, også selvom at arbejdet kalder.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge med de allerbedste