Barsel vs. Arbejdsmarkedet

Min weekendJeg løber hurtigt for tiden, og det er for at nå det hele. Sidste uge var jeg afsted på Formland messen med arbejdet, det tog lige nogle dage ud af kalenderen. Det gør bare at det lige pludselig virker som en meget kort uge. Og i dag havde jeg en hjemmearbejdsdag, fordi jeg havde et møde inde i byen og der var ingen grund til at køre frem og tilbage til arbejdet.

I weekenden var vi på landet hos Vs farmor og farfar – desværre regnede det det meste af dagen, så vi fik knap så meget udendørstid som vi havde ønsket. Valentin er ellers vild med at komme ud og gynge og lege i sandkassen. Apropos at lege, så har han simpelthen så meget legetøj efterhånden at vi har måtte finde på alternative løsninger i hjemmet. For at få plads til alt legetøjet. Det skulle virke rimelig overskueligt, nemt at få frem og rydde væk og så skal det så også være pænt oveni. Nu har vi fået organiseret det hele, så det fremstår mere ryddeligt. Så har han en legebænk han kan stå ved og lege. Lige om lidt bliver han også to år og der kommer nok endnu mere til af det.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel vs. Arbejdsmarkedet