Tiden der flyver

Hudpleje for friske hudtone

6OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noget tid siden modtog jeg denne lækre serie af hudplejeprodukter. Der er et par brands jeg er mega fan af, når det kommer til hudpleje. Et af dem er blandt andet Vichy, som jeg har brugt flere produkter af. Skin sleep serien er udviklet til at stramme huden op og forny den, så man vågner op med en frisk hudtone på trods af mangel på søvn. Det er noget jeg godt kan lide. Fordi jeg ikke altid lige får nok søvn, det er en blanding af for meget arbejde og en lille dreng som til tider kan vågne midt om natten. Selvom han faktisk oftest sover igennem. Selvom jeg er a-menneske typen, så har jeg behov for mine 8 timers søvn for ellers kan det ses på min hud og øjne. Rimelig afslørende da det er noget der ses med det samme. Jeg har på det sidste fået et par bemærkninger om at jeg ser træt ud, og det har jeg også været. Så det er vidst på tide at få brugt hele serien, og se om ikke at jeg kan se noget mere frisk ud, fremfor en hængt kat!

Lige nu er vi på Formland med arbejdet, hvor jeg skal være det meste af ugen. Et par dage hvor der er gang i den hele dagen og middag om aftenen og alt for lidt søvn.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden der flyver