Min weekend

Endelig sommer?!

IMG_1118.JPG
IMG_1117.JPG
IMG_1116.JPG
IMG_1114.JPG

Ja det er efterhånden blevet en vane at jeg kun lige kommer med et til to indlæg om ugen på bloggen. På de seks år jeg har blogget, er det nok de uger her på det sidste hvor der har været færrest indlæg. Jeg elsker at blogge og vil ønske at jeg kan blive ved, gerne på daglig plan. Det er min skønne og hyggelige hobby som desværre jo også kræver meget tid. Jeg vil prøve at gøre det så meget som muligt.

I dag har vi været ude og suge så meget af solen til os som muligt. Vi pakkede den store taske, noget mad, strand legetøj og badetøj og så tog vi  på Amager strandpark. Faktisk min allerførste gang derhenne. Det var ganske fint men jeg havde nok foretrukket en strand med finere sand og færre sten. Selvom vandet var ret koldt så blev vi trukket ud i vandet af Valentin. Super koldt men så lækkert at være i vandet. Vi har virkelig fået os en vandhund. I morgen tager vi nok Bellevue strand, der er nok ikke færre mennesker men helt sikkert bedre sandstrand.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend