Om instagram og mad

Smukke farver til læberne

5 lipgloss

Vi nyder ferien i fulde drag hos svigerfamilien og suger de fleste solstråler i os og badet i bassinet. Valentin er gået helt kold efter leg og tager nu en lur på værelsert. Jeg har også lige benyttet mig til lige at tage en slapper og få blogget lidt.

Her den anden dag kom jeg hjem til lækker post! Elsker at tømme postkassen og finde makeup-produkter. De her lipgloss fra L’Oreal er super lækre og i ret intense farver. Normalt synes jeg ikke altid ar lipgloss giver så meget farve som den ser ud men de her er så intense og holder på læben. Det jeg godt kan lide ved dem er at de ikke klæber og at de er så holdbare. Jeg har altid en læbestift og lipgloss liggende i tasken og i skuffen på arbejdet. Det er så sjældent at jeg ikke har noget på mine læber. 

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om instagram og mad