Nye vinglas fra yndlingsbutik

Om instagram og mad

mad

Instagram er mit fristed hvor jeg putter billeder op af løst og fast. Især kan jeg godt lide at smække billeder op af mad. Jeg synes det er så rart, at gøre lidt ekstra ud af maden ved fx. at anrette det pænt og selvfølgelig på pænt porcelæn. Jeg bruger ret meget af min tid på at lave og spise mad. Det er selvfølgelig mest i weekender og ferier, at der er tid til de udfoldelser. I hverdagen handler det om praktik, og der er maden noget der skal være lækkert, sundt og hurtigt lavet.  I weekender kan vi sagtens bruge mere end en time på bare at spise morgenmaden, det synes jeg er rimelig godt klaret når man har en på snart to med krudt i røven. Det samme gælder faktisk også aftensmaden. Jeg er lidt af en madøre og elsker at kigge på madbilleder på Instagram -før Instagram var det Foodgawker, som også har de lækreste opskrifter. Det er lidt a la Pinterest, men bare med mad. Der har jeg også hentet meget inspiration fra.

Jeg er ved at opdrage Valentin til at være én der spiser alt. Jeg har selv været typen der har spiste det meste og gør det stadig. V skal prøve maden inden han får lov til at sige nej til det. Derfor er jeg også meget glad for at de har frokostordning nede i vuggestuen, så han får prøvet noget mad af, som jeg ikke laver herhjemme. Han skulle jo helst gerne vokse op og spise det meste, der er simpelthen ikke noget værre end kræsne børn – selvom alle børn har de perioder i deres liv.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye vinglas fra yndlingsbutik