En herlig dag

Nye vinglas fra yndlingsbutik

rcr rcr1

På vores tur til Sverige lavede vi lige et pitstop i Malmø for at spise frokost og shoppe lidt. Jeg elsker faktisk at shoppe i Malmø fordi byen er rimelig overskuelig, de har gode butikker og så er kursen jo noget lavere. Jeg var en smut forbi min yndlingsbutik, Lagerhaus. En stor butik fyldt med alt fra service, pynt og slik. Her havde jeg også sidste år købt nogle krystalglas til J som vi er så glade for. Denne gang faldt vi for krystal vinglassene fra RCR – de er billigere end de danske webshops. Så hvis I skal afsted, så køb dem der. Jeg fik købt seks af dem for 280 dkk og jeg har faktisk lidt fortrudt jeg ikke har købt flere. Hvis det ikke var fordi vi manglede skabsplads, så havde jeg nok lige hapset seks mere. Mine skabe både i køkkenet og spisestuen kan slet ikke rumme mere porcelæn eller glas, og sjovt nok er det problem startet efter jeg fik mit job 😉

Nu mangler vi sådan set bare at indvie glassene, det vil være passene at poppe Gigondas rødvinen som J fik i sin 30 års gave fra hans onkel. Det skulle eftersigende være en meget god og dyr rødvin, men hvornår skal man lige drikke sådan én. Det skal i hvert fald ikke være til maden, for det vil ødelægge smagen – nu mangler vi en god lejlighed til at drikke den. Jeg tror det bliver til en af de lidt billigere rødvin i aften, når Valentin er puttet.

I dag har vi ikke haft de store planer og har faktisk kun været en tur på biblioteket, leget herhjemme og været på to legepladser – ganske stille og roligt. I morgen tager vi en tur over mod mine forældre, inden den nye uger starter med hygge hos V’s farmor og farfar.

bloglovin

3 kommentarer

 • Bekkasin

  Så fine glas! Men Gigondasvinen er faktisk alt for kraftig til blot at drikke ‘ud i luften’ eller til lette retter. Den er meget bedre som ledsager til et stykke grillet kød eller senere på året til en god simreret. Blot et tip – håber, I finder den helt rette anledning :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Vi havde ellers fået at vide at det ville være synd at drikke den til maden. Men tak for tip – det må jeg lige smage mig frem til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de bare fine! <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En herlig dag