Smukke farver til læberne

Mini ferie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah vi er netop hjemvendt efter tre gode dage hos V’s farmor og farfar, hvor vi har stortrives i deres store have og taget på ture for at være kulturelle. Valentin har virkelig haft glæde af at have en have han bare kunne løbe ud i, hvor der både var badebassin, gynger og sandkasse. Vejret var heldigvis også med os, ellers havde det slet ikke kunne lade sig gøre, at tilbringe så meget tid ude. Det får mig til at ønske nogle gange, at vi boede i hus hvor vi bare kan åbne døren og lade Valentin løbe ud og lege. Men på den anden side, så er der så meget ansvar ved at have hus og have, som jeg slet ikke ved om jeg er egnet til. En stor ejerlejlighed vil måske være rigeligt 😉

Tænk at det allerede er fredag i morgen, og efter weekenden er det tid til at starte på job igen. Jeg glæder mig faktisk lidt til at starte igen, for jeg kan godt mærke at jeg er ved at blive rastløs. Sommeren har været god ved os og det har bare været så skønt!

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke farver til læberne