Ferien lakker mod enden

Lately

lately

Så venter der sig en almindelig hverdag igen i morgen og hvilken bedre måde at slutte den af på end ved et “lately” indlæg. Her har jeg samlet nogle mobilbilleder fra den sidste stykke tid – primært fra sommerferien. Det er nok den underligste ferie der har budt på lange bukser, uld cardigan og tørklæde, de somre vil vi helst ikke have flere af, tak! Men skøn har den alligevel været. Vi har på to uger formået at lave en del på trods af at vi ikke havde de store planer for ferien. Vi var en smut til Sverige nærmere bestemt Malmø og Ronneby, været ude og soppe og tour de legeplads. I denne uge har vi haft tre dage hos Valentins farmor og farfar, hvor vi har soppet, været kulturelle, grillet og spillet. Det har virkelig været skønt at være sammen med Valentin de sidste to uger, han har også udviklet sig så meget og lært en masse nye ord mens vi har haft ham hjemme. Jeg håber at det kommer til at gå godt når jeg afleverer ham i morgen. Jeg krydser lidt fingre for at der er mindst én pædagog han kender. Det er altid lidt af et sats at aflevere efter så lang en ferie, det kræver lidt at komme ind i rytmerne igen og vænne sig til vuggestuelivet igen.

Mens jeg husker det, må jeg lige få sat alarmen så jeg kommer op i tide. Sætte noget te over, lægge neglelak og når J kommer ud fra putning af V så står den på serier i sofaen. Lige nu er vi i gang med de sidste to sæsoner af Big Bang Theory – jeg elsker den serie!

bloglovin

1 kommentar

  • You are so awesome! I do not think I’ve read through anything like that before. So great to find someone with a few original thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up. This site is something that is required on the web, someone with some origlnaiity!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien lakker mod enden