Lately

Hudpleje til hele familien

aderma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herhjemme er vi blevet ambassadører for A-derma. Det har jeg egentlig takket ja til fordi jeg har hørt så meget godt om A-dermas produkter. Selvom vi får rigtig mange produkter, og tester mange typer af cremer, så er det altid spændende at prøve nye og jagte den helt perfekte creme. Jeg er blevet meget mere bevidst om indholdet i diverse produkter, og mere påpasselig efter jeg har fået Valentin. Han skulle jo nødig udvikle noget pga. mig.
Valentin har siden hans fødsel faktisk døjet med tør hud, det er især om vinteren at det er værst. Han har det primært på sine ben og kinderne. Vi har smurt han flere gange om dagen med fedtcreme, som har hjulpet lidt, men aldrig helt om vinteren. Om sommeren er huden helt fin og fugtet, og der er solcremen nok fugt til hans hud. Den tørre hud har nok desværre fået fra mig, som også har haft det de samme steder. Jeg bruger tit fugtmaske bare for at holde fugtbalancen i ansigtet og mine ben er jeg også nød til at smøre ind jævnligt.

A-derma produkterne er lavet både til baby, børn og voksne. Alle produkterne fra A-derma er baseret på planten Rhealba Havre som er skånsom og beroligende. Hvorfor den har en god virkning på sart, tør, irriteret, skadet og atopisk hud. A-derma Exomega serien er udviklet til tør, irriteret og atiopisk hud – der genopbygger fugtbalancen, kløestillende og hæmmer inflammation. Produkterne er helt fri for parfume, og kan derfor bruges af hele familien. Den store creme er egnet både i ansigtet og på kroppen, og vil sagtens kunne række til hele familien i en god lang periode.
A-Derma produkterne kan bland andet købes på apoteker.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately