Mini ferie

Ferien lakker mod enden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Der bliver høstet aspargeskartofler med farfar – mere øko bliver det altså ikke
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERASolens stråler var dejlige mod huden!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlt for sjældent at vi kan spise udenfor
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er bare noget idyllisk ved at komme væk fra stenbroen og hen til et sted hvor computeren ikke er med og stressniveauet helt nede på nul. Det kan  faktisk godt gøre mig lidt rastløs, hvis jeg får lidt for mange af de dage. Men af og til er godt og balsam for min sjæl. Jeg har nok indset at jeg nok er typen der godt kan have lidt travlt og skal arbejde hen mod ferier og afslappende stunder, ellers bliver jeg typen der har alt for meget tid til at dagdrømme. Fx har jeg brugt ferien på at tænke over om vi mon skulle lave vores spisestue om til Valentins soveværelse, eller om vi bare skulle ud og investere i nyt bolig. Det går ikke at jeg har så meget tid til at dagdrømme, det bliver en dyr hobby. Men så er det jo sådan set godt at arbejdet kalder fra på mandag af. Så er det med fart på igen men heldigvis er de fleste stadig på ferie, så jeg kan starte blidt op. Dog er kaffemaskinerne slukket og kantinen lukket…suk! Ikke ligefremt nemt at komme på kontoret til det.

Billederne foroven er fra starten af ugen, hvor vi har hos Farmor og Farfar i tre dage, og fik græs under fødderne, jord mellem fingrene og solen på huden. Det var skønt!
Her til aften har vi været hjemme hos os selv, lavet sushi til aftensmad – det var overraskende nemt at lave og smagte lige som købt! Det gør jeg gerne igen, for det var langt billigere at lave det selv end at købe det færdiglavet. Jeg købte fisken hos Hav i Torvehallerne og alle de andre ingredienser i supermarkedet.
J er i gang med at putte Valentin, som selv for anden aften i træk selv har bedt om at komme i seng. Meget skør lille dreng, men godt han kan selv. Jeg sidder og blogger og lige om lidt vil jeg smække en ansigtsmaske på, sætte noget te over til os og se en film. Kan  I have en skøn lørdag aften!

bloglovin

2 kommentarer

 • Det er så forfærdelig, at ferien snart er slut (har, har ikke engang fået en omgang gril/udendørs hygge endnu) Jeg kommer til, at savne denne sommer ekstrem meget og vil heller blive her i Hong kong

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Åh hvor er du heldig, at du er i Hong Kong! Klart min favorit by. Kan godt forstå at du hellere vil være der.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini ferie