Et knapt så sommerligt outfit

Feriemode

        

Selvom vi ikke er gået på ferie endnu, så har denne weekend føltes som ferie. Vejret har været fantastisk – vi startede fredag efter arbejde med at køre ned til Valentins farmor og farfar. og tilbragt dage med at være ude i solen, løbe rundt på bare tæer i græsset, leget med vand og spist grillmad. Vejret har bare været med os, faktisk så varmt at Valentin måtte komme i bad hele tre gange på en dag. Vi har næsten følt at vi har været på ferie i udlandet, der skal ikke meget til før at det har været feriemode. I dag tager vi hjem til os selv igen og i morgen er der lige 5 arbejdsdage der kalder inden den rigtige ferie starter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et knapt så sommerligt outfit