En dag om sundhed og sjov

Ugen i billeder

min uge

Whoa, hvor blev den uge lige af? Jeg har lidt svært ved at forstå at det allerede er lørdag aften og at vi er få dage henne mod juli-måned. Jeg har haft en travl men skøn uge, det meste dokumenteret på min mobil. Det er ikke altid jeg lige får kamera med rundt, men mobilen bliver brugt flittigt. Ugen har budt på arbejde, men det er ej nyt. Og vi har været på teambuilding hvor vi var på Manzël for at lære at lave libanesisk mad. Stemningen og maden derinde er bare suveræn og jeg garanterer at man triller derfra. Efter en hektisk uge på arbejde, hvor jeg har måtte sige nej-tak til flere events, så sluttede jeg lige fredag af med et event i et Fitnesscenter. Det var dog med bobler, lancering af de nye sport coach høretelefoner fra Jabra og meget lidt aktivitet. Det var hyggeligt lige at få cachet op med nogle af de andre bloggere. Det er desværre alt for sjældent jeg deltager til events for tiden.

Denne weekend har vi absolutlig ingen planer. Den eneste weekend i meget lang tid faktisk. Det er faktisk meget rart, for vi kan alle tre mærke, at vi faktisk har behov for det. Vi tog på posthuset tidligt i dag for at hente nogle pakker, som vi ikke har fået hentet i løbet af ugen. I kid you not, vi måtte have Ikea posen med. Så meget var der! Valentin havde fået tilsendt to store æsker Playmobil 123, så den har han brugt hele lørdagen på, og endda haft det med i bad. Nu ligger han så fint og sover i sengen mens J og jeg skal have lidt vin og se en film på sofaen.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag om sundhed og sjov