Familiedag

Udsalget lokker!

designersremixmalenebirger

Jeg kan fornemme at vi træder ind i en af de dyre sæsoner. Der er bare noget ved vinter og sommerudsalget som lokker mig hver evig eneste gang. De er også startet på udsalget rimelig tidligt, og mange steder allerede med 50% i første hug. Det er helt OK med mig.
Noget som jeg mangler er tøj til arbejdet, jeg er ikke super corporate klædt men stadig noget mere formelt end i weekenderne. Udsalget er en perfekt anledning til lige at forny garderoben med nogle af yndlingsmærkerne. Både nederdelen og kjolen har jeg klikket hjem og er fra Designers Remixs børnekollektion – det har altså visse fordele at være petite, for man kan spare en del og der er faktisk også ret mange fine ting at komme efter.
Malene Birger tørklædet og coveret er en af de musthaves men ikke need to have. Alle delene er fundet på deres online hjemmesider under deres udsalgsafdeling. Nu må det gerne blive varmt, så jeg kan have bare ben igen!

Jeg er helt smadret nu og sidder med computeren på skødet mens der skiftevis bliver blogget og arbejdet. Jeg prøver at få så meget klaret i dag, for i morgen og overmorgen er jeg græsenke. J skal på firmarejse til Østrig i to dage, så det er putte tjans und alles jeg står overfor. Det er altså bare nemmere når det er far der putter, der falder han i søvn på et splitsekund men når det er mig, kan det sagtens tage en time eller mere.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiedag