Teriyaki kyllingeboller med nudelsalat

Lidt om sommerferieplanerne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I weekenden fik jeg et lille forsmag på sommerferien. Der er kun 5 uger til at vi skal holde ferie sammen. Det er lige til at holde ud, nu hvor vi ikke har flere helligdage at trække på foreløbig. Vi har kun to ugers ferie, og der satser jeg på sol og intet regn. Vi vil helst ikke ud og rejse i år i ferien, fordi vi netop kun har to uger. Det er hårdt at rejse og vi vil også gerne have lidt tid hjemme i år. Så vi har intet planlagt andet end at vi skal se København og bruge nogle af de mange turistattraktioner, som vi ikke ser så ofte. Det er noget andet nu, hvor vi har et barn som vi kan vise byen for. Jeg har en hel liste med aktiviteter vi kan lave, og så skal tiden altså også bare bruges på stranden eller i parker, hvis vejret er til det.

Et af de steder vi faktisk bor meget tæt på, men som vi meget sjældent får besøgt er Botanisk have ved Nørreport. Der er bare så smukt derinde og det bringer så mange gode minder fra min barndom hvor jeg var derinde med mine forældre og med børnehaven. Desværre var palmehuset ikke åbent, det kunne ellers være sjovt. Vi tilbragte en time derinde hvor vi bare tullede rundt og kigge på dyr og vandet. Fantastisk måde for børn at lære lidt om naturen 😉

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teriyaki kyllingeboller med nudelsalat