Ugen i billeder

Lidt om mad og leg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goddag! Vi vågnede kl.7:30 i morges, og blev liggende lidt i sengen og lidt efter trillede Valentin ud i stuen med sit legetøj. Mens han legede biksede vi noget morgenmad sammen og sad ved morgenbordet en times tid inden vi rigtig kom i gang. Vi havde egentlig ikke rigtig lagt nogle planer for dagen, og vidste egentlig heller ikke hvad Valentin lige var i humør til. Jeg har en hel liste på min mobil med ting og sager, som vi kan lave i København, alt efter vejret og lyst. Det kunne være jeg skulle dele den liste på et tidspunkt.

Et af de punkter som jeg gerne ville prøve var “sjov søndag” i DGI byen, hvor de i den store gymnastiksal hiver en masse redskaber ud som børnene bare kan tumle rundt på. Det var sidste søndag i dag inden sommerferien, så vi nåede det også kun lige. Det var simpelthen så sjovt og klart et hit. Der var madrasser og forhindringer allevegne og der var heller ikke for mange mennesker. Det koster 50kr for et barn, og voksne er gratis. Det er om søndagen fra kl.10-13. Vi var der lidt over en time, og så var Valentin altså for træt til at kunne klare mere. Han kom i barnevognen og fik sig en lur mens J og jeg travede mod Kødbyen til deres Madfestival på parkeringspladsen. Så hyggeligt og meget Roskilde Festival stemning med alle madboderne. Helt spontant skal vi nu til middag hos mine forældre, hvor min bror også er hjemme.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen i billeder