Udsalget lokker!

Lately

lately

På det sidste har jeg haft flere rejsedage end normalt, det er har budt på mange flyture med SAS og en sejlbådstur henover havet i Finland på vej til en af de mindre øer. Det er bestemt et spændende job der giver mange muligheder for at lære nyt, og opleve meget. Men når jeg er hjemme, så er min tid helliget til lille V. Den tid jeg har med ham er bare så dyrebar. Hver weekend hygger vi os til det fulde, hvis kalenderen altså tillader det. Her i lørdags havde vi ham med ude og shoppe, han er bestemt ikke helt stor nok til det, men det kunne lige klares. Om søndagen lod vi lidt som om, at solen var med os, og vi var på Bellevue strand og en tur på Bakken. Det er altså ikke altid nemt at have en lille mand med på tur, når han ikke gider gå selv eller sidde i barnevogn – så må mor altså bære ham hele vejen gennem dyrehaven.

Lige nu er jeg så klar på weekend selvom den er pakket med planer. Men jeg havde lige en tur i går, hvor jeg følte at jeg var på nippen til at blive syg. Jeg gik i seng samtidig med Valentin for at prøve at se om jeg kunne sove den væk. Heldigvis var jeg ret frisk igen denne morgen, så en 10 timers søvn var vist lige det jeg havde behov for. J kommer heldigvis hjem senere i aften fra forretningsrejse, det giver lidt mere fleksibilitet på alle fronter.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalget lokker!