Lidt om mad og leg

Et knapt så sommerligt outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så skønt at vi nu kan se frem til lidt varmere dage. Mit outfit er en uges tid gammel, hvor vi var på vej til sommerfest. En sommerfest hvor det faktisk var nødvendigt at have tørklæde og strømpebukser på. Det er vist en rimelig uvant juni måned vi er i. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne mærke solen på mine bare ben. Vi har planer om at skulle ned til Valentins farmor og farfar, hvor vi kan være ude i haven i det gode vejr og måske komme lidt ud og soppe. Nu håber jeg ikke at jeg får jinxet det hele, det kunne altså være typisk mig.

Dagene i denne uge er helt crazy, så jeg ser virkelig frem til weekend. Og efter næste uge er der dømt to ugers sommerferie. Det er tiltrængt men alligevel ikke noget jeg lige frem har tid til men tager mig tid til. Vi skal ikke ud og rejse, så vejret skal bare være med os. Vi har nogle planer til ferien, men det er meget afslappet og for en gangs skyld tilbringer vi sommeren herhjemme.

bloglovin

5 kommentarer

 • H

  Hej Lynn 🙂 hvor ser I søde ud! God blog I har Jer. Det kunne være fedt hvis du lavede indlæg engang imellem ala Emily Salomon – der hvor man følger din dag time for time. :-)? Og hvordan holder du dig slank?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Helene, tak for input, det vil jeg skrive ned og huske at få lavet et indlæg på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Lynn. Tænkte du var den rette at spørge 🙂 jeg får i denne weekend mine to niecer på besøg på ca. 2 år. Har du nogle gode anbefalinger til hvad vi kan lave/besøge af gode børne aktiviteter? (heraf tænker jeg al fra legeplads til næsten hvad som helst, og gerne gratise eller budget venlige) Jeg husker du på et tidspunkt skrev du havde en liste over ting du gerne vil lave med Valentin, er det noget du vil dele ud af? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   på hånd mange tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Maria, beklager jeg ikke har fået svaret – der har været noget galt med kommentarfeltet. Håber du fandt på noget at lave med dem. Jeg kommer med en liste på et tidspunkt, som du måske kan bruge på et senere tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mad og leg