Endnu en dejlig dag

Sommermakeup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmmm jeg elsker bare sommerfarver, det gør mig helt glad bare at kigge på det. Den anden dag lå der dette sæt i min postkasse fra Nilens Jord. Et dansk makeup produkt som jeg er ret glad for. Især deres neglelakker er gode og holdbare.
Er de lyserøde farver ikke bare fine? Læbestiften i den intense lyserøde farve vil være super flot til en brun hud, hvis det altså kommer på tale i år?

I dag er jeg i Norge med arbejdet med hele dagen. Det betyder et ualmindelig tidligt fly fra Kastrup. Ikke at jeg skal stå op tidligere end jeg plejer, men det tager bare lidt på kræfterne at flyve to gange på en dag, i det mindste kan jeg måske få arbejdet lidt på flyet.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en dejlig dag