Lately

Søndag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er utroligt hvor meget man egentlig kan nå på en søndag inden kl.9:30, når man har et barn. Vi fik endda lov til at snooze lidt i sengen mens Valentin lå med mobilen og så teletubbies. Da vi så stod op, gik J ned for at hente et franskbrød – det var lige hvad jeg havde  lyst til. Ikke specielt sundt men det må frugterne veje op. Ellers har vi også nået at vaske tøj, Valentin har stået i køkkenet og lavet mad. Det er hans favorit beskæftigelse for tiden. Han slæber selv skammelen frem og vil have et forklæde på. Jeg tror vi skal ud og investere i et legekøkken til ham.

Vi har haft en ret travl weekend lige siden jeg tog fri i fredags. Jeg mødtes med J og svigerfamilien på Madklubben og fik et lækkert måltid og et stort glas vin. Det var altså tiltrængt. Derefter var vi inde og se Ørkenens sønner, som vi havde fået i gave af dem. Det er min første gang derinde og hold da op hvor er der mange der var inde og se det. Helt utroligt at det er så populært. Jeg havde nok forventet noget andet. Valentin blev passet og ham hentede vi så lørdag, hvor vi tog videre til fødselsdag og masser af grillmad.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately