En dejlig morgen

Pinseferie


Har I haft en skøn Pinse indtil videre? Det har vi i hvert fald. Det er så rart med alle de her helligdage. Fredag da jeg havde fri, nåede jeg lige at komme hjem, pakke og afsted mod Valentins farmor og farfar. Selvom vi først skulle afsted lørdag, tænkte vi at det kunne være hyggeligt med en dag mere. Så det blev lidt af en spontan tur. Jeg havde ellers planlagt at blogge men så kom det lige i vejen. Vi er faktisk først lige kommet hjem  i dag, for I går tog vi så hjem til mine forældre og overnattede. Så er den Pinse næsten også overstået. Jeg lider virkelig af søvnmangel i disse dage, det har været en kombination af sene sengetider, tidlig opvågning og meget arbejde. Så jeg ser næsten helt frem til at smide mig på sofaen senere  og at gå tidligt i seng.

Om ikke så længe, så får V og jeg to veninder på besøg til kaffe. Det er alt for længe siden han har set dem. Så det bliver så hyggeligt. Men han skal lige have sig en lille lur inden så han kan blive frisk.

Billederne er taget sidste uge, og det er bagom Fisketorvet. Der er faktisk så sindsygt hyggeligt og flot. Der har vi planer om at komme igen med en picnic kurv når det bliver lidt varmere for der er masser af siddepladser derhenne. Måske det også kunne blive til en dukkert i havnebadet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig morgen