Søndag helt uden planer

New sunnies

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yeah! Nu er det for alvor begyndt at være solbrille sæson igen (måske ikke lige i dag). Synes det er så fedt, at kunne trække alle solbrillerne ud og endelig gøre brug af dem. Der er bare for få af de dage i Danmark. Min nyeste erhvervelse af solbriller er et par Rayban aviators. Man går aldrig galt i byen med et par Raybans. Alle dem jeg har, har jeg været så glade for og de sidder bare godt. Mine er  fra Sunglassesshop og findes lige her. Med koden LYNN10 kan i få 10% rabat på Raybans fra  perioden d.4/5-18/5. 

Synes ugen starter lidt skidt med regnvejr fra morgenstunden. Jeg har lige afleveret Valentin og er nu på vej på arbejde. Det bliver godt at få lidt styr på sagerne på arbejdet efter denne forlænget weekend. 

bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag helt uden planer