Pinseferie

Lately

1

Tiden går, klokken slår og i går blev jeg lige et år ældre. Nu er der kun et år til jeg runder de 30. Jeg startede dagen ud med at J havde været oppe og bage boller og pandekager – så hyggeligt. Efter arbejde spiste vi hos mine forældre der havde disket op med hummer. Det passede mig ganske fint at det var dem der stod for middagen. Vi skal først fejre mig i morgen hvor vi skal ud og spise. Jeg er egentlig ikke så vild med al den opmærksom man får ved ens fødselsdag, så jeg går ellers altid lidt stille med døren når det er. Derfor jeg også har deaktiveret min fødselsdag på Facebook og først skrevet om det på bloggen i dag. Det er lidt sært, men at være centrum det er ikke altid lige mig.

Der er sket så meget på det sidste, at der knap nok er tid til det hele. Valentin vokser derudaf og bliver klogere og klogere for hver dag. Det er så vildt at se hans udvikling. De suger jo til sig som svampe. Billederne er nogle jeg har samlet fra den seneste periode. Den er fyldt med ro, kvalitetstid, hygge og krea-tid med Valentin – al det kan jeg formå at få presset ind på en weekend. Den skal helst proppes med kærlighed. 

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinseferie