Forårsopdatering

Lately

1

Jubii, så blev det storbededags-ferie og dermed en forlænget weekend. Det betyder at jeg skal tilbringe den med dem i billedet foroven, og både spise og hygge en masse. Det er så skønt at kunne trække stikket ud i nogle dage og hvile hovedet lidt efter hektiske arbejdsdage. Vi skal hjem til Valentins farmor og farfar i dag og overnatte til i morgen. Selvom han har ligget med feber i nat pga. tænderne, så er han frisk igen i dag. Det er utroligt, hvor hurtigt de små altså kan komme ovenpå igen på ingen tid. Det er dejligt!

Billederne er egentlig fra den sidste stykke tid, og har alle været forbi instagram, enten på min egen konto (dailystylediarylynn) eller på kærestens. Jeg mistede jo en del billeder, da jeg kom til at slette min iPhone, men heldigvis ligger der en del på instagram. Jeg tror egentlig at billederne giver en ret god indikation af hvordan vores weekender er. Den skal helst være fyldt med fred og ro, en tur på legepladsen og masser af tid til at nyde god mad.

bloglovin

2 kommentarer

 • Signe

  Har du en opskrift på kødfyldet du bruger til tacco? Og er det nudler ved siden af? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Jeg brugte bare noget taco mix og hakketkød 🙂 desværre ikke den store opfindelse. Nej, det er ost 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsopdatering