Et rodet indlæg

Endnu en vinder i skabet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er simpelthen nød til at slå et slag for denne creme, som vist nok også er en af de nyeste skud på stammen hos Avène. Jeg er stor fan af mærket, og har brugt deres ansigtscremer over en meget lang periode. Jeg har en tør hud med tendens til talg og derfor meget brug for fugt og noget til at bekæmpe talgproduktionen. Denne her creme har faktisk vist sig at være ret fantastisk til dette. Den fugter huden men vigtigst af alt den formår faktisk at reducere mængden af talg. Det var faktisk ret tydeligt allerede efter en uges tid. Selvom den ikke er så stor (40ml) så er den faktisk ret drøj i brug. Der skal ikke så meget til for at den giver den rette mængde fugt til huden. For at holde huden helt fugtet sørger jeg for to gange om ugen at bruge en fugtmaske, men allerførste scrubbe huden med min Clarisonic for at fugten absorberes bedst. Det er nogengange svært at få taget sig sammen til at gøre det, for det kræver alligevel man tager sig noget tid for at udføre rutinerne. Men for mig gælder det om at have faste dage om ugen. Jeg gør det altid om onsdagen og om søndagen. Søndag fordi jeg som regel har god tid og onsdag fordi det er midt på ugen.

Jeg har købt Avène cremen, Cleanance expert herinde.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et rodet indlæg