Lately

På tur

  

Lige nu sidder vi i kø på motorvejen. Vi er på vej til Valentins farmor og farfar, hvor vi skal hygge de næste to dage. Mine planer i går gik ikke lige som forventet, og jeg blev hjemme fra fest. Valentin var nemlig lidt forkølet og klatøjet og mit moderhjerte sagde bare, at det nok bare er bedst at være hjemme. I dag vågnede han op og var mega frisk og glad.

Det er virkelig bare det skønneste vejr og mine Burberry solbriller er hevet frem igen. Jeg glæder mig helt til at komme ud af bilen og nyde den friske luft og solens stråler på mig.

1 kommentar

  • Vejret er super lækkert i dag, jeg håber dagens påskefrokost tillader lidt ude hygge.
    Jeg er også typen der bliver hjemme hvis sønnen er lidt klattet, mange gange er de friske dagen efter, men jeg ville ikke kunne nyde festen, hvis jeg vidste han var sløj.
    God påske.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately