Take me back

En pragtfuld weekend

2 3

Sikke en dejlig med jampacked weekend. J blev jo som bekendt 30 i onsdags, så I går holdt vi fest for familien. Jeg fik lavet en masse Danish minies, som er små runde smørrebrøds-hapsere. Der var masser af vin, bobler og gæster. Vi hyggede os allesammen så meget, og humøret blev højere og højere, at vi endte med at komme i seng da klokken næsten var et. Der havde vi altså også været i gang i 12 timer. Valentin løb omkring med sine fætre og kusiner og de voksne sad og snakkede over masser af vin. Jeg var godt nok lidt smadret i morges. Valentin og jeg var inviteret til event i dag med Danefæ og Naturezoo, der foregik  i Zoo. Det startede med brunch kl.11 og senere stødte J og hans forældre til, og vi fik en dejlig dag ude i Zoo. Det var jo strålende vejr. Valentin kapitulerede til sidst eftersom han kun havde fået 20 min lang lur, og dagen før var han jo også på hele dagen.

Selvom weekenden snart er slut, så er det rart at kunne se tilbage på en dejlig weekend. Lige nu prøver J at putte Valentin og jeg nyder lige de sidste få timer der er tilbage af denne uge. Jeg nyder det ekstra meget nu, fordi jeg er startet i ny stilling der kræver meget af mig og min tid – fritiden er derfor hellige.

14

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take me back