Det var den påske

Choko/banan muffins

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forleden lavede jeg de her bananmuffins og de røg rent ind hos Valentin. Han guffede løs på dem, men hvorfor skulle han nu ikke det, når der er chokolade i. Vi havde nogle modne bananer liggende og i stedet for at smide dem ud, fik de lov til at blive til muffins  i stedet for. 

Ingredienser til 12 muffins:

1½ dl sukker
2 store modne bananer
2 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
2 dl hvedemel
3 æg
50 gr chokolade – hakket

Tænd ovnen på 175 grader

Pisk sukker, vanillesukker og æg sammen til en luftigt masse. Jeg brugte en elpisker til det, det er lidt nemmere og hurtigere. Bland derefter hvedemel og bagepulver sammen og hæld det i æggeblandingen lidt efter lidt mens der bliver rørt godt, for at undgå klumper. Mos bananerne og hak chokoladen groft og kom det ned i skålen med det andet.

Fordel i 12 muffins forme og kom dem i ovnen. Jeg har ikke præcis antal minutter på dem, men omkring 20 min skal de have i ovnen, hold øje med dem. Tag dem ud når de er lidt gyldne i toppen. Lad dem stå og hvile til de ikke kolde. De er nemlig meget klæg i bunden, lige når de kommer ud af ovnen, men bliver faste når de er afkølet.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var den påske