Tilbage i Hong Kong

Vi er hjemme igen, men syge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er vi kommet hjem igen! Vi kom hjem igår morges kl.9 til dejligt vejr og frisk luft. Men det var knap så sjov tur hjem fordi vi alle blev syge på vejen hjem – pånær J og Valentin. Mine forældre, lillebror og J begyndte at få det dårligt på hjemturen i flyet. Vi havde alle ondt i halsen og feber. Det må have været den kolde aircondition i flyet det gjorde det. Så lørdag blev sovet væk da vi kom hjem mens J passede Valentin som igen sov hele flyturen igennem. Han er altså bare et nemt barn at have med ud og flyve. Vi fik at vide af flere, at han var eksemplarisk for han hverken skreg eller græd.

Turen til Hong Kong har været skøn og Valentin har udviklet sig så meget på turen. Han er i stand til at sige meget mere og forstår også rigtig mange ting. Det er som om at de 2 uger er han mentalt modnet med flere måneder.
Det har også været hårdt at være på ferie, netop fordi det er en storbysferie hvor vi er ude fra morgen til aften. Derfor har jeg heller ikke fået blogget som jeg ville, eftersom jeg faldt i søvn hver aften når Valentin blev puttet. Det var nemlig kun på hotellet at vi havde wi-fi.

Nu vil jeg bruge søndagen på at sove lidt mere endnu og få kigget igennem de 1300 billeder jeg tog på turen.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i Hong Kong