Bagud

Opbevaring af magasiner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej hej, har I haft en god mandag? Jeg var ikke helt klar til at slå øjnene op her til morgen. Det var vådt og mørkt, puh! Men det har nu været en rigtig god dag alligevel. Jeg har ikke påskeferie, så Valentin blev afleveret her til morgen og jeg tog på arbejde. 

Søndag var bare sådan en dejlig afslappende dag, hvor Vi fik spist hele dagen. Først morgenmad, så pandekager og fjordrejer og stenbiderrogn til middag og Tacos til aftensmad. Vi kom godt rundt. Jeg fin også lavet lidt udover at spise mig igennem dagen. Vi var en tur på Post og telemusset og jeg fik også ryddet ud i min store magasin samling som er  helt tilbage fra 2011. Jeg har smidt mange ud med årene, men nu røg de fleste altså og har kun beholdt dem fra 2014 og 2015. Jeg gør mig ikke så meget mere i magasiner efter alle de former for sociale medier der er dukket op. Men til dem der er, har jeg brugt en fin trådkurv der holder dem alle i orden. 

Denne er fra House Doctor

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagud